top of page

Bebeğim Büyürken Bölüm:2 "0-3 Ay"

İlk gülücükler…


Bebeğinizin bilinçsiz güldüğü doğru değildir. O, gerçekten gülümsediğinde bunu hissedersiniz.


Hiçbir anne bebeğinin gülücüklerinin mutluluktan olmadığına inanmak istemez. Her yerde, dergilerde ve kitaplarda yazar. Anne yakınlarından, arkadaşlarından, hiç tanımadığı insanlardan ve doktorlardan bu gerçeği duyar; bebek mutlu olduğundan değil bilinçsiz bir şekilde gülümser.

Bilimsel veriler bebeklerin dört altı haftalık olana kadar gerçek sosyal anlamda gülmediklerini ortaya koymuştur. Yine de bebeğinizin bilinçsiz güldüğü doğru değildir. Rahatlıktan ve memnuniyetten de gülebilirler; birçok bebek uykuya dalarken, idrar yaparken veya yanaklarına dokunulduğunda gülümser.

Bebek gerçekten güldüğünde bunu hissedersiniz. Gerçekten gülene kadarki gülücüklerin neden kaynaklandığını önemsemeyin ve keyfini çıkarın.


EN


0-3 MONTH

First smiles…


It is not true that your baby laughs unconsciously. When he really smiles, you will feel it.


No mother wants to believe that the baby's smile is not from happiness. It is written everywhere, in magazines and in books. The mother hears this fact from her close friends, from people she never knew, and from doctors; The baby smiles in an unconscious way because the baby is happy.

Scientific data revealed that babies did not laugh in the real social sense until four six weeks of age. Still, it is not true that your baby laughs unconsciously. They can also laugh and enjoy; many babies smiles when they fall asleep, urinate or touch their cheeks.

When the baby really laughs, you feel it. Do not care about why smiles until they are really smiling and enjoy.

4 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page